Strasszkő / Flitter

A csillámtetoválás már önmagában is egy dekoratív, látványos dolog, de ha tovább szeretnéd fokozni a csillogást egészítsd ki strasszkövekkel, flitterekkel! A webáruházunkban megvásárolható öntapadós kiegészítők  használata roppant egyszerű, csak le kell húzni a hátulján található ragasztót védő réteget, majd rá kell nyomni a bőrödre.

Csillámtetoválások díszítése strasszkővel

strasszkő díszítés csillámtetováláshoz

A csillámtetkó színeivel összhangban, vagy akár még több színt belecsempészve látványos végeredményhez juthatunk. Egy-egy strasszkövet a mintától függően akár bele is lehet helyezni, légy kreatív!

Jelenleg 500 Ft alatt akár 96 darabos strasszkő csomagot vásárolhatsz, kétféle csillogó hatással: csiszolt kő és gyöngyház. Ha úgy gondolod egy színből kisebb mennyiség is elegendő, ajánljuk figyelmedbe vegyes csomagunkat, amiben többféle színű kerek formájú strasszok kerültek összeállításra.

Szeretnél kitűnni a tömegből? Feldobni hétköznapi tárgyaidat?

A strasszkő és a flitter önmagában is elegendő lehet testdíszítésre, vagy például smink kiegészítésre, de egy kis kreativitással sokkal több lehetőség tárul eléd.

Mi lenne, ha a már megszokott hétköznapi tárgyakat feldobnád egy kis színes csillogással? Az öntapadós strasszkövekkel és flitterekkel szinte bármilyen tárgy kinézetét képes vagy akár pár perc alatt jelentősen megváltoztatni, csillogóan színessé varázsolni. Légy kreatív, válaszd meg a színeket és próbáld ki hogy mutat telefontokon, laptopon, kedvenc bögréden vagy akár a pólódon! Kövesd közösségi oldalainkat az ötletekért!