Amennyiben csak sablont vásárol, 2000 forint alatti összeg esetén nincs módunkban kiszállítani. Ez nem vonatkozik a többi termékünkre, illetve ha sablon mellet mást is vásárol.

Webshopunk kínálatában rengetegféle sablon található, melyeket témakörökre bontva igyekeztünk megkönnyíteni a választást számodra. A virágokat mintázó sablonokkal a kislányoknak és virágokat kedvelő felnőtteknek kedveskedünk, melyek a test bármely felületén csodásan mutatnak majd.

Virágokat ábrázoló csillámtetkó sablonok nagy választéka minden korosztálynak

A csillámtetoválások készítése az öntapadós sablonoknak köszönhetően gyerekjáték lesz; csak simítsd fel a tiszta, zsírtalanított bőrfelületre, majd kezdődhet is az alkotás. A csillámtetoválás sablonok további előnye a könnyű kezelhetőség és a tökéletes mintakészítés lehetősége mellett, hogy bőrbarát anyagból készültek, így nem kell aggódnod, hogy a kicsik bőrén allergiát okozna. A virágos sablonokkal minden alkalmat egy szempillantás alatt ünneppé varázsolhatsz. Engedd szabadjára a képzeletedet, variáld bátran a színeket a lenyűgöző virágkompozíciókért!
1 2 3