Amennyiben csak sablont vásárol, 2000 forint alatti összeg esetén nincs módunkban kiszállítani. Ez nem vonatkozik a többi termékünkre, illetve ha sablon mellet mást is vásárol.

A csillámtetoválások készítése nem igényel nagy kézügyességet, a sablonok segítségével több mintát tudsz elkészíteni, mint a szabad kézzel történő felrajzoláskor, ezáltal időt takarítasz meg, és a kisebb gergőcök is könnyebben tudnak tudnak sablon segítségével díszíteni. Az egyszerű és gyors felhelyezéshez bőrbarát anyagösszetétel és kíméletes levétel párosul, így garantáljuk, hogy elégedett leszel a sablonokkal, bármelyik mellett is tedd le a voksod.

Szív alakú, szívecskés csillámtetoválás sablonok lányoknak

A szíveket mintázó sablonokkal a lányoknak kedveskedünk; a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki megtalálja kínálatunkban a stílusához legközelebb álló sablont. A gyermekeknek összeállított bájos szívecske minták mellett kínálunk nonfiguratív jellegű, feliratos- és a pároknak megalkotott sablon matricákat is, melyek felhasználhatók a barátság, vagy a szerelem szimbolizálására is.

1 2