Csillagjegyek

Amennyiben csak sablont vásárol, 2000 forint alatti összeg esetén nincs módunkban kiszállítani. Ez nem vonatkozik a többi termékünkre, illetve ha sablon mellet mást is vásárol.

A csillámtetkó sablonok segítségével dekoratív mintákat készíthetsz könnyedén, néhány kézmozdulattal. A kiváló minőségű, öntapadó matricák bőrbarát anyagból készültek, így nem okoznak allergiát az érzékeny bőrűek esetében sem. Felhelyezésük és levételük, valamint a minta csillámporral történő kitöltése rendkívül egyszerű, nem igényel nagy kézügyességet. Széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a stílusához és az igényeihez illő darabot.

Csillagjegyes csillámtetoválás sablonok nem csak gyerekeknek

A csillagjegyeket ábrázoló sablonokat a gyerekek mellett azoknak ajánljuk, akik szeretik az asztrológiát. Mind a 12 csillagjegy szülötte megtalálja a számára megfelelő sablont, így mutatós csillámtetoválásokat készíthetsz nekik pillanatok alatt. Játssz bátran a színárnyalatokkal a különleges összhatásért. A csillámtetoválás sablonokat szettben is megvásárolhatod webshopunkban szuper áron.