Amennyiben csak sablont vásárol, 2000 forint alatti összeg esetén nincs módunkban kiszállítani. Ez nem vonatkozik a többi termékünkre, illetve ha sablon mellet mást is vásárol.

Bár a csillámtetoválások elkészítése igényel némi kézügyességet, azoknak sem kell elkeseredniük, akik még csak kezdők. Kínálatunkban több, mint 10-féle állatos csillámtetkó sablon kategóriából választhatsz, melyekkel szélesítheted repertoárodat, így fiúk és lányok egyaránt megtalálják a számukra tökéletes mintát. A prémium minőségű, 3 rétegű sablon matricák felhelyezése könnyű, tapadásuk kiváló, így azok a helyükön maradnak a csillámpor felvitele közben, tehát csakis tökéletes minták készülhetnek.

Állatmintás csillámtetoválás sablonok fiúknak és lányoknak

Az öntapadó sablonok kíméletesek a legkisebbek bőréhez is, nem okoznak allergiát. Csillámtetoválás sablon választékunk között az állatok kedvelői is megtalálják kedvenceiket. A cicák, kutyák, macik, lovak, madarak, tengeri- és vízi állatok, vagy nyuszik ábrái mosolyt csalnak a gyerkőcök arcára. A vadállatokat, pókokat, csigákat, vagy hüllőket mintázó sablonok elsősorban a fiúknak kedveznek, míg a pillangós matricák a lányokat varázsolják el.