Csillámtetoválás sablon

Amennyiben csak sablont vásárol, 2000 forint alatti összeg esetén nincs módunkban kiszállítani. Ez nem vonatkozik a többi termékünkre, illetve ha sablon mellet mást is vásárol.

A webáruházunkban megvásárolható kíméletes, bőr- és gyermekbarát csillámtetoválás sablonjaink kiváló minőségű öntapadó sablonok, könnyen kezelhetőek, levételnél nem okoznak fájdalmat. A különböző mintából elkészített 3 rétegű csillámtetoválás sablon az alábbi három részből áll: papír hátlap, magenta minta és az áttetsző fólia. Figyelmeztetés! 3 év alatti gyermek számára csak felügyelet mellett használható!

Tekintsd meg kínálatunkat és válogass kedvedre a szebbnél szebb csillámtetoválás sablonok között!

Bőrbarát csillámtetoválás sablon nem csak gyerekeknek

Az átlag emberek szeretik a tetoválást, de sokan nem vagyunk képesek úgy rajzolni, mint tetováló művészek. A bonyolult minták nehézkesnek tűnnek, ám egy jó csillámtetkó sablonnal pikk-pakk elkészíthető, kivitelezhető egy összetettebb motívum is. Az egyszerűbb sablonjaink a kiváló minőségüknek köszönhetően helyesen felhelyezve és eltávolítva akár többször is felhasználhatóak!

Webáruházunk kínálatában prémium minőségű csillámtetoválás sablonok széles kínálata vár rád, melyek mindegyike teljes mértékben bőr- és gyermekbarát anyagokból készült, így a legkisebbek számára is bátran használható. A 3 rétegű sablonok rendkívül könnyű kezelhetőséget tesznek lehetővé; az öntapadó anyagnak köszönhetően a minták nem mozdulnak el a csillámpor felvitele közben, a művelet végeztével pedig könnyedén, fájdalom nélkül leválaszthatóak a bőrről. Nálunk minden alkalomra megtalálod a tökéletes csillámtetoválás sablont, legyen szó gyereknapról, farsangi ünnepélyről, vagy a várva várt Karácsonyról.

Választékunk kicsik és nagyok, fiúk és lányok számára egyaránt trendi csillámtetoválás sablonokat kínál szuper áron!

A gyerkőcök számára a mesefigurákat felvonultató csillám matrica sablonokkal készültünk, melyek között a lányos, hercegnős minták és a fiús, szuperhősös sablonok is helyet kaptak. A lányok kedvükre válogathatnak a szívecskéket, virágokat, csillagokat ábrázoló minták között, míg a fiúk biztos kedvüket lelik majd a menő koponyák, sportjátékokat-, vagy állatokat mintázó sablonokban. A felnőttek számára nonfiguratív, csillagjegyeket, vagy szimbólumokat ábrázoló sablonokkal kedveskedünk, hiszen a csillámtetoválások nem csak a kicsiken mutatnak nagyon jól.

A csillámtetoválás sablonokat 1 db-os kivitelben többféle méretben, vagy akár szettben is megvásárolhatod, mely előnye, hogy abban kifejezetten fiús és lányos témakörökre bontva találod a csillám matrica sablonokat, illetve az, hogy minden olyan kelléket (bőrbarát csillámpor ragasztót, színes csillámporokat, felvivő ecseteket) megtalálsz benne, mely a trendi csillámtetoválások elkészítéséhez szükséges.

A négy az egyben sablonok különlegessége, hogy folytatólagos mintaként, vagy különállóan, feldarabolva is felhasználhatod a készletben található csillámtetoválás sablonokat, így akár 4-féle változatos mintát kaphatsz, melyeket külön-külön, később is felhasználhatsz.