Csillámpor

Finom szemcséjű, bőrbarát kozmetikai csillámporaink alkalmasak csillámtetoválás elkészítéséhez, felhasználhatók körömdíszítéshez, arcfestés kiegészítéséhez, dekorációk elkészítésére és akár kézműveskedésre is. A kínálatban standard és prémium minőségű csillámporok egyaránt megtalálhatók, sokféle színárnyalatban, különböző csillogó hatással és szemcseméretben.

Alapanyag : poliészter
Méret : 0.1-0.2 mm
Kiszerelés : 3 g

Mi is a csillámpor, más néven glitter?

glitter (csillámpor)Anyagát tekintve nem más, finomra őrölt műanyag. Többféle csillámporok léteznek, ezek szemcseméretükben, anyagukban, formájukban, színükben különböznek egymástól. Kereskedelmi forgalomban kaphatóak durvább szemcséjű fémet tartalmazó glitterek is, ezeket  azonban csillámtetoválás készítéséhez nem ajánljuk, ugyanis nem tapadnak olyan szépen a ragasztóba,  ahogy a műanyag alapú porok, ezáltal rövidül az elkészült csillámtetoválás élettartama. A másik, amit szintén nagyon fontos megemlíteni, hogy fémérzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki, (bőrpír, bőrviszketés, duzzanat…)

Nem minden csillámpor felel meg a csillámtetoválás elkészítésére, érdemes olyan glittert beszerezni, ami kozmetikai minőségű, és megfelel az EU-s követelményeknek. Minél finomabb szemcséjű a por, annál szebben mutat a bőrön. A Csillámvarázs webáruházban mi ilyen csillámporokat kínálunk.